Medlemsinformation


En typisk medlem är en person i eget företag, anställd hos annat företag eller förening som gör ett val att använda Skrå som arbetsplats eller mötesplats. Den fysiska personen är medlemmen och får information om vad som händer lokalt för hen. Medlemskap och hyra betalas av organisationen där denna verkar och faktureringsuppgifter fylls i under del två av registreringsformuläret. 

Det är också möjligt att jobba här som privatperson och för att minska omkostnaderna att jobba på Skrå erbjuder vi halva priset för studenter och pensionärer.


Medlemsprofiler för hyresgäster

Det finns på Skrå - Kyrkskolan två olika profiler för registrering och det har med våra olika kontorsmiljöer att göra och är ett sätt för oss att utvärdera vad som fungerar. Pensionär/student 400 kr/år, Medlem 800 kr/år.


Skrå coworking har som primär arbetsyta vindsvåningen, gamla ”kommunhuset” och ”gymnastiksalen” och har en magisk utsikt över Alnösundet och en klassisk möblering med tittskåp och detaljer för att skapa nyfikenhet och förståelse för vår historia på Alnö. Vi erbjuder allt från moderna kontorsplatser till historiska ribbstolar.


Tillsammans coworking ligger på plan två och är lite mer rörelsebaserad co-working med hängmattor, trappväggar, krypin mm. Tillsammans hittar ni på plan två. Tilllsammans sköts av Morgan och Andreas. Men som vanligt på co-working spaces så hjälps vi åt att skapa rätt gemenskap och ni medlemmar/gäster väljer fritt var ni sitter i slutändan. 

Andreas Näslund, 070-371 36 56

Morgan Freedude,  070-510 60 14


Kvartersmedlem - för alla lokalt

Här blir ni kvartersgrannar och lokalpatioter/medlemmar. Vi jobbar för en levande ö och ser gärna att vi snart kan anordna kvartershockeyturneringar på isen utanför, basketmatcher, öl- eller vinprovning i orangeriet, eller varför inte en kvarterspub i källaren. Vi kan vara ett modernt komplement till Hembygdsföreningen och arrangera så mycket kul vi orkar efter tycke och smak. Kvartersmedlem 200 kr/år