MÖTESPLATS SUNDSVALL

Vi ska vara en unik mötesplats i Sundsvall där konferens, kontorsplatser och historia möts. Nära naturen & nära havet.Vi är entreprenörsdrivna och hållbara i vårt tankesätt. Vi vill skapa i vår vardag och ge energi till vår omgivning.


Vi vill skapa något som inte fanns i Sundsvall sedan tidigare. En mötesplats, en kontorsplats som till och med är trevligare än att sitta hemma. Det har vi gjort nog mycket under pandemin och börjar känna att vi kan vid det här laget. Det är dags för något nytt.


Vi vill leverera energi och inspiration istället för att ta. Det finns tyvärr nog med negativ energi i världen idag. Vi behöver våga tro på framtiden, gemenskap och skärma av oss tillräckligt för att våga släppa "tryggheten" för att satsa på livet. Det finns bara ett. "Lev nu dö sen".


Vi skapar möjligheterna.


// Johan Löfqvist, grundare av SKRÅ

Lokalnamnen är inspirerade av den verksamhet som tidigare funnits i byggnaden, därför heter lokalerna numera - kommunhuset, gympasalen, matsalen och orangeriet.


I den översta våningen erbjuds kreativa och öppna kontorsplatser med den bästa utsikt man kan tänka sig. I ”kommunhuset” där Alnö kommun hade sina sammanträden finns också kontorplatser. Eller varför inte boka en plats i ”gympasalen” där generationer har hängt i befintlig ribbstol ända fram till 2020.


För mat, fika eller grupparbeten finns även orangeriet och matsalen längst ner. 

Utrymmen finns även planerade för teaterträning, folkdans, yoga, antigymnastik, körsång och annat föreningsliv.