Vi ska vara en unik mötesplats i Sundsvall där konferens, kontorsplatser och historia möts. Nära naturen & nära havet.Vi är entreprenörsdrivna och genuint hållbara i vårt tankesätt. Vi vill skapa en vardag nära det som är viktigt i livet och ge energi till vår omgivning.

Det vi vill skapa i Sundsvall finns inte någon annan stans, det är äkta annorlunda. En mötesplats över generationsgränser, din kontorsplats och vår gemenskap som till och med gör det trevligare än att sitta hemma och på kontor. Det är dags för något nytt som lockar det vi alla värnar om; landsbygd, familj och hälsa. Målet är att skapa en plattform för hållbart företagande och bära fram lokalhistorian.


Skrå vill leverera energi och inspiration. Vi måste tro på framtiden, social gemenskap och kanske skärma av oss tillräckligt för att våga släppa "tryggheten" för att satsa på livet. Vi tillsammans skapar det liv vi vill leva. Vi har bara en chans. "Lev nu dö sen".


Vi skapar möjligheterna.

// Johan Löfqvist, grundare av SKRÅ


PS. RING MIG SÅ BOKAR VI FRUKOST MED RUNDTUR 070 361 92 32

Lokalnamnen är inspirerade av den verksamhet som tidigare funnits i byggnaden, därför heter lokalerna numera - kommunhuset, gympasalen, matsalen och orangeriet.


I den översta våningen erbjuds kreativa och öppna kontorsplatser med den bästa utsikt man kan tänka sig. I ”kommunhuset” där Alnö kommun hade sina sammanträden finns också kontorplatser. Eller varför inte boka en plats i ”gympasalen” där generationer har hängt i befintlig ribbstol ända fram till 2020.


För mat, fika eller grupparbeten finns även orangeriet och matsalen längst ner. 

Utrymmen finns även planerade för teaterträning, folkdans, yoga, antigymnastik, körsång och annat föreningsliv.