COWORKING SPACE | SKRÅ ALNÖ

Ladda ner presentation för arbetgivare

Hos oss kan du som behöver en flexibel kontorsplats hitta ditt utrymme för möten, arbete och konferens. Allt finns på en plats.

KYRKSKOLAN BLIR SKRÅ 

Platsen där lokalen finns ligger strax utanför Sundsvall. Lokalerna erbjuder en mötesplats och flexibla kontor på en plats nära natur och hav. 


Historien bakom lokalerna - Kyrkskolans första klass 1868

Var Sundsvalls kommuns äldsta skola i drift. Skolan ligger naturskönt på norra Alnö nära skog och gröna ytor. På skolan gick 2020 85 elever, de flesta boende på norra Alnö, i förskoleklass upp till årskurs tre. Skolan var Grön Flagg-certifierad och hälsa och miljö genomsyrade skolans verksamhet. En som hållbarhetsanda vi försöker vidmakthålla.


Sundsvall expanderar och infrastruktur förbättras i snabb takt runtomkring staden. Det gör också att behovet av nya platser att arbeta på ökar i en stadig takt. För att möta det behovet tillför vi dessa möjligheter hos oss.

Ur mötet mellan tradition, sågverkshistoria och entreprenörsskap vill vi skapa något unikt på Alnö. Vi vill att våra band till historien ska synas. Vårt band till de människor som en gång var med och skapade de arbetstillfällen som nu finns i Sundsvall vill vi ska märkas. Om vi alla bär historian framåt så kan vi skapa något ännu större tillsammans. 


Söker du en kontorsplats i Sundsvall?

Då har du kommit rätt när du har hittat till oss. SKRÅ finns lokalt bara 10 minuter från Sundsvall centrum, lokaliserat ute på Alnö. En naturskönplats där all service finns nära. Ett mindre affärscentrum finns i mitten av ön med affär, fik, apotek och vårdcentral. 

Havet har vi runtomkring vilket inbjuder till vandring, fiske, kajakturer och båtliv. 

Avlasta miljön, jobba på ön!


Vi erbjuder kontorsplatser med mötesmöjligheter:

  • Flexibla kontorsplatser i trevliga nyrenoverade lokaler
  • Mötesrum inspirerade av vår sågverkshistoria
  • Konferensrum som ger möjlighet till kreativitet
  • Flexibla kontorsa´bonnemang, 1-2-3-4 dagar per vecka. 


Priser:

  • Flexibelt kontor, 1 dag per vecka. 600 kr per månad
  • Flexibla kontorsplatser från 1800 kr/plats per månad
  • Fasta kontorsplatser från 3000 kr/plats per månad
  • Kontorsrum, på förfrågan.


Bli medlem och boka din flexplats idag! Klicka här


KONTOREN

Moderna kontor för entreprenörer eller för den anställde som behöver en plats utanför sitt hem, i våra lokaler så gör vi det möjligt att arbeta flexibelt. FLEXIBLA KONTORSPLATSER

Vi vill skapa en kreativ miljö som inbjuder till en enkel arbetsvardag. Vill man ha möten så finns alla möjliheter till det. Vill man bara ha en fast plats där man kan ha sitt kontor så finns det. Vi skapar det tillsammans på den här platsen. 

KREATIVITET

Vi som skapar den här platsen på Alnö i Sundsvall är kreativa. Vi vill skapa tillväxt, fler arbetstillfällen, en levande plats som är hållbar ut i fingerspetsarna. Hur gör man det om inte på en plats och i en byggnad som funnits sedan 1868. Så ser vi på saken och hoppas kunna få fler att tycka samma sak.

HISTORIEN SKA BYGGA FRAMTIDEN

Platsen kring Kyrkskolan och på Alnön utanför Sundsvall håller en stor portion historia i sina händer. Här har det skrattats, skapats kunskap så att elever fått en fin skolgång. Nu och framåt vill vi ge företag möjligheten att vara en del av en historia som bygger vår framtid.

OM SKRÅ

SKRÅ är en unik mötesplats i Sundsvall där konferens, kontorsplatser och historia möts. Nära naturen & nära havet.

Vi erbjuder flexibla kontor där du som företagare eller anställd kan skapa.